pondělí 15. srpna 2011

Wack is the new black


Prosim tě BUĎ V POHODĚ. Slýchám teď kolem sebe poměrně často a začínám mít pocit, že tím, že nejste-li v pohodě jakoby ste páchali zločin. Narušujete tím společenský bontom . Uvádíte lidi do rozpakú. Emoční krize nejsou na místě a to, co si lidi predstavujou pod slovem deep si uz radši nechci ani domejšlet. Občas mám pocit že bych po příchodu na párty měla vytáhnout jednokolku a začít žonglovat, abych nahodou někoho neznechutila svojí vlažnou náladou.

Ve snaze “nepohoršit” stává se ze mě žovilaní glosátor, tahající z rukavu jeden joke za druhým, až pak úplně vysílená doklopýtám na bar a dam si svoji dvojitou s ledem.
Nicméně z brambory pomeranč neuděláš a z blbý depky prču už vůbec ne.

Samozřejnmě že jen idiot chodí na mejdany plakat kamarádům na rameno. To ale doopravdy (až na jednou a to zcela pochopitleně) nedělám a stejné si přijdu jak nějaký společnesky nepřijatelný retard.

Lidé jako by se posledni dobou snažili vybičovat k tomu bejt emočně co nejplošsí. V zájmu produktivity jasně určíme dobu utrpení . Rozchod týden MAX, jsou-li děti klidně dva. Umrtí v rodině měsíc…ale ne intenizvně. Existenčí krize jsou pro slabochy. Raz dva raz dva

Máš problém? Zajdi si na swingers a přestaň fňukat.

Bejt v hajzlu teda prostě není vůbec cool a absinthovy halucinace nebo heroinový jízdy by v dnešní době citově stabilních jedinců asi neobstály.

Přes to všechno je ale velice zajmavé, jak našli vsichni bez rozdílu fanaticke zalibeni v Lars Von Trearovi. Jeho depresivně sebevrazedný filmy které balancují na hraně šílenstvi, chronickě deprese a totální beznaděje mi opravdu neprijdou, jako klasická ukázka toho jak by se podle všeho a všech měl “mladý chytrý” čolvěk vyrovnávat se svýmy životnímy “krizemi”
....nicméně beru to jako další idiotskou pózu a i když mě to v podstatě ani neprekvapuje, tak bych to být určitými lidmi možná i zvážila jako důvod k zamyšlení.

TAKŽE!!! I přes veliký úspěch v Cannes jsou pro tuto sezónou jsou sentiment a melancholie OUT. Put the smile back on ur face bitch

4 komentáře:

  1. "být v pohodě" je taková hraná globální povinnost. Předstírat spokojenost, aby se ostatní nedostávali do "rozpaků" a tím je obelhávat, v marném pokusu především obelhat sami sebe. Lze však potlačit lhostejnost, znuděnost, totální duševní vyhoření?! Ten stále častější, neúnosný pocit prázdnoty..."be happy?!" tell me how to do it!

    (B)

    OdpovědětVymazat
  2. Snad to nebude znít lacině, či nevhodně, ale někdy bych Tě ráda pozvala na "kávu", pokud neodmítneš...

    (B)

    OdpovědětVymazat
  3. napis mi mail]] sluncek@seznam.cz

    OdpovědětVymazat